در جلسه مشترک معاونت پژوهشی دانشگاه بیرجند با معاون آموزش اداره کل سازمان فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی مطرح شد؛

مرکز تخصصی هوش مصنوعی در دانشگاه بیرجند راه اندازی می‌شود

۲۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۳ کد : ۲۸۱۶۸ اخبار برگزیده
جلسه مشترک معاونت پژوهشی دانشگاه بیرجند با معاون آموزش اداره کل سازمان فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی درخصوص راه اندازی اولین مرکز تخصصی هوش مصنوعی برگزار شد.
مرکز تخصصی هوش مصنوعی در دانشگاه بیرجند راه اندازی می‌شود

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این جلسه که با حضور معاون پژوهشی، مدیران ارتباط با صنعت، مرکز مهارت‌آموزی، فناوری اطلاعات و مدیرگروه کامپیوتر برگزار شد، راهکارها و چالش های تاسیس کارگاه مخصوص حوزه هوش مصنوعی در مرکز جوار دانشگاه بیرجند مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین، مهندس حق پرست، معاون آموزش اداره کل فنی حرفه ای استان هدف از تاسیس این کارگاه و دوره های مرتبط با این حوزه را تشریح کرد.
مقرر گردید با راه اندازی مرکز تخصصی هوش مصنوعی در دانشگاه بیرجند به عنوان اولین مرکز تخصصی در کشور حرکت به سمت فناوری جدید هوش مصنوعی در استان تسریع گردد.

کلید واژه ها: هوش مصنوعی معاونت پژوهشی