انتصاب مدیر گروه آموزشی مهندسی برق-الکترونیک

۰۹ تیر ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۸ کد : ۲۸۲۵۷ اخبار ستادی
براساس ابلاغی از سوی دکتر لامعی، رئیس دانشگاه، دکتر رمضان هاونگی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی برق- الکترونیک را به عنوان مدیر گروه آموزشـی مهندسی برق-الکترونیک منصوب کرد.
انتصاب مدیر گروه آموزشی مهندسی برق-الکترونیک

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در متن این حکم انتصاب آمده است؛ احتراما؛ نظر به مراتب تعهّد، تجارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، از تاریخ 1403/2/11 به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشـی مهندسی برق-الکترونیک منصوب می‌شوید.
مقتضی است ضمن مطالعه دقیق سند چشم انداز و برنامه 5 ساله گروه، در خصوص نظارت بر حسن اجرای آیین نامه ها و دستورالعمل‌های ذیل اقدام لازم مبذول فرمایید:
- آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری؛
- رئوس انتظارات دانشـگاه (بر اساس شرح وظایف سازمانی، مصوبات هیأت نظارت، ارزیابی و تضـمین کیفیت و سند چشم انداز)؛
- دستورالعمل میزان و نحوه حضور و فعالیّت اعضای هیأت علمی دانشگاه
اطمینان دارم با اتکال به خداونـد سـبحان و بهره‌گیری از مشارکت و هم‌فکری همکاران دانشگاهی، منشاء خدمات ارزنده‌ای خواهید بود.
کامیابی روزافزون جنابعالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم.
دکتر رمضان هاونگی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی برق- الکترونیک است. وی در سال 1397 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته برق- کنترل از دانشگاه صنعتی خواجه نصرالدین طوسی کسب کرد.

{رزومـــــه}

کلید واژه ها: انتصاب مدیرگروه هاونگی مهندسی برق