رئیس دانشگاه بیرجند: خدمت صادقانه و بی منت حاصل اجرایی کردن آرمان های شهدا در زندگی شخصی و اجتماعی است

۲۱ مهر ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۲ کد : ۳۰۵ اخبار دانشگاه

دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند در اجلاسیه اساتید و دانشجویان کنگره 2000 شهید خراسان جنوبی گفت: برای اجرایی کردن آرمان شهدا در زندگی شخصی و اجتماعی باید خدمت صادقانه و بی منت کرد.

دکتر احمد خامسان اظهار داشت: تمامی سکانداران دانشگاه های استان زمانی در صف اول جبهه ها کنار شهدا بودند و بعد از جنگ هم در عرصه علم قدم نهادند.

رئیس دانشگاه بیرجند با ابراز امیدواری به پیشرفت روزافزون دانشگاه ها به دانشجویان توصیه کرد: با جدیت درس بخوانند و به دنبال تخصصی باشند که بتوانند ادامه دهنده راهشان باشند.

اجلاسیه شهدای اساتید و دانشجو خراسان جنوبی از برنامه های کنگره ملی 2 هزار شهید استان امروز (شنبه21 مهر) با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، استاندار، معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان و دانشگاهیان برگزار شد.

71استان خراسان جنوبی 71  شهید دانشجو دارد که خانواده 61 شهید مقیم این استان هستند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عصر جمعه وارد بیرجند شد و چهار طرح عمرانی را در دانشگاه بیرجند افتتاح کرد.

دکتر منصور غلامی امروز (شنبه) در دومین روز سفرش به خراسان جنوبی ضمن شرکت در اجلاسیه شهدای اساتید و دانشجو خراسان جنوبی، از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان بازدید کرد.