انتصاب مسئول دبیرخانه دائمی همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت

۰۲ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۶ کد : ۳۸۰۳ اخبار ستادی
به موجب ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر محمود حاجیانی عضو هیأت علمی گروه آموزشی محیط زیست به عنوان مسئول دبیرخانه دائمی همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت منصوب شد.
انتصاب مسئول دبیرخانه دائمی همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در متن این ابلاغ آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی های علمی و اجرایی به موجب این ابلاغ با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی به عنوان مسئول دبیرخانه دائمی همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت منصوب می شوید. امید است با همگرایی مسئولین اجرایی و دانشگاه های استان های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و کرمان از فرصت ثبت جهانی این اثر حداکثر استفاده برای توسعه و رشد منطقه فراهم گردد.

دکتر محمود حاجیانی استادیار دانشگاه بیرجند و عضو هیاشت علمی گروه محیط زیست دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست و دارای مدرک دکتری عمران- آب و محیط زیست از دانشگاه استرالیا می باشد.

چاپ 8 مقاله علمی- پژوهشی و ISI، ارائه 12 مقاله در همایش ها و کنفرانس های ملی و بین المللی، انجام یک طرح داخلی اختتام یافته و استاد نمونه آموزشی سال 97 از جمله سوابق علمی- پژوهشی ایشان می باشد.

از سوابق اجرایی وی می توان به مدیر گروهی محیط زیست دانشگاه، معاون گروه محیط زیست، عضو تخصصی شورای آموزشی گروه محیط زیست و مسئول کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست اشاره کرد.

لازم به ذکر است؛ پس از برگزاری موفقیت آمیز اولین همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت در دانشگاه بیرجند در اردیبهشت 1398، دومین همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت سال 1400 در دانشگاه سیستان بلوچستان برگزار خواهد شد.

آخرین ویرایش۰۳ تیر ۱۳۹۸