امضاء تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و کمیته امداد امام خمینی(ره)

۲۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۸ کد : ۴۱۱۴ اخبار برگزیده اخبار ستادی
تفاهم همکاری بین دانشگاه بیرجند و کمیته امداد امام خمینی(ره) در جهت همکاری علمی، پژوهشی برای مقابله با فقر امضا شد.
امضاء تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و کمیته امداد امام خمینی(ره)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و کمیته امداد امام خمینی(ره) امروز سه شنبه 25 تیر1398 امضا شد.
در این مراسم که با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند و  رضا سلم آبادی مدیرکل کمیته امداد برگزار شد، دکتر خامسان به روند حرکات رو به رشد کمیته امداد در چند سال اخیر اشاره کرد و از تجربه همکاری خود در ایجاد سمن جهت توانمندی زنان سرپرست خانوار گفت.
وی به وجود صندوق نیکوکاری، کانون ثقلین و کارگاه های کارآفرینی برای کمک به دانشجویان کم بضاعت در دانشگاه بیرجند اشاره کرد و گفت: از ظرفیت های مرکز شتابدهی و نوآوری دانشگاه بیرجند و شرکت های دانش بیان  در جهت کمک به راهبری شغلی افراد تحت حمایت کمیته امداد به عنوان روشی نوین یاد کرد.
سلم آبادی نیز  اهداف این تفاهم نامه گفت: براساس این تفاهم نامه می توان به شناسایی عوامل مولد فقر، حمایت از دانشجویان نخبه تحت حمایت کمیته امداد، ایجاد شبکه های نیکوکاری تخصصی اساتید و دانشجویان و بومی کردن بخشنامه های ملی کمیته امداد برای کمک به خانواده های نیازمند و با استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی دانشگاه اشاره کرد.