برگزاری نشست انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بیرجند با حضور رئیس دانشگاه بیرجند

۲۶ تیر ۱۳۹۸ | ۱۸:۴۰ کد : ۴۱۳۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
با حضور رئیس دانشگاه بیرجند نشست انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بیرجند امروز چهارشنبه ۲۶ تیر۱۳۹۸ برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، نشست انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بیرجند با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، علی ناصری فرماندار بیرجند و مهدی نیازی رئیس اداره کتابخانه های عمومی بیرجند امروز چهارشنبه 26 تیر98 برگزار شد.

دکتر خامسان رئیس دانشگاه بیرجند در این نشست ضمن معرفی امکانات و داشته های دانشگاه بیرجند در کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه گفت: اساس نامه موزه دانشگاه بیرجند تهیه شده است که در آینده نزدیک در بخشی از این موزه آثار دانشجویان با نام خودشان گردآوری خواهد شد.

علی ناصری فرماندار بیرجند در نشست انجمن کتابخانه ها عمومی شهرستان بیرجند افزود: تاریخ شفاهی بیرجند باید حفظ شود و تلاش کنیم محفلی با محور بیرجند شناسی ایجاد شود و اعضای شورای شهر هم به این موضوع توجه دارند که باید این کار را به زودی شروع کنیم.

وی ایجاد بنیاد بیرجندشناسی را از برنامه های سال جاری دانست که با جدیت پیگیری می شود.