مدیر گروه علوم تربیتی دانشگاه بیرجند منصوب شد

۲۲ آبان ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۹ کد : ۶۸۶ اخبار دانشگاه

طی ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند دکتر محمد اکبری بورنگ به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشی علوم تربیتی منصوب شد.

دکتر محمد اکبری بورنگ دارای مدرک دکتری برنامه ریزی درسی از دانشگاه فردوسی مشهد و عضو هیأت علمی گروه علوم تربیتی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه بیرجند است.

کسب رتبه اول طرح پژوهشی در جشنواره علمی ـ پژوهشی اسرار سال 89، کسب رتبه سوم کشوری در جشنواره مخترعین و مبتکرین(سال89)، کسب رتبه اول پژوهشگر و فن آور برتر در مقطع دکتری تخصصی غیرپزشکی خراسان جنوبی(سال89)، برگزیده شدن به عنوان جوان برتر خراسان جنوبی در حوزه پژوهشی از طرف سازمان ملی جوانان (سال86)، پژوهشگر برگزیده آموزش و پرورش (سال86)، انجام 6 طرح پژوهشی، چاپ 25 مقاله علمی در مجلات معتبر علمی و پژوهشی، ارائه 13 مقاله در همایش های ملی و منطقه ای از جمله سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی مدیر جدید گروه علوم تربیتی است.

عضو کارگروه توسعه اخلاق پزشکی شرق کشور، مدیر گروه پژوهشی مطالعات جوانان و نوجوانان، معاون گروه علوم تربیتی، عضو حقیقی شورای انتشارات دانشگاه، مشاور انجمن علمی گروه علوم تربیتی، همکار طرح تهیه سند راهبردی دانشگاه، مشاور دفتر نظارت در کارگروه تخصصی ارتقا کیفیت فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه از سوابق اجرایی وی است.