انتصاب سرپرست گروه آموزشی مهندسی برق دانشکده فنی فردوس

۱۴ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۷ کد : ۲۳۲۶۳ اخبار ستادی
براساس ابلاغی از سوی دکتر احمد لامعی‌‎گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، مهندس محمد سروری، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی برق دانشکده فنی فردوس به سمت سرپرست گروه آموزشی مهندسی برق دانشکده فنی فردوس منصوب شد.
انتصاب سرپرست گروه آموزشی مهندسی برق دانشکده فنی فردوس

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ صادره از سوی رئیس دانشگاه بیرجند به دکتر سروری آمده است؛ نظر به مراتب تعهـد، تجـارب و شایسـتگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سـمت آموزشـی و پژوهشی، به عنوان سرپرست گروه آموزشـی مهندسی برق دانشکده فنی فردوس منصوب می‌شوید. مقتضی است ضمن مطالعه دقیق سـند چشم‌انداز و برنامۀ 5 سـاله گروه، در خصوص نظارت بر حسن اجرای آیین‌نامه جامع مـدیریت دانشـگاه‌ها و مؤسـسات آموزش عالی، پژوهشـی و فناوری، رئوس انتظارات دانشـگاه (بر اساس شـرح وظایف سازمانی، مصوبات هیأت نظارت، ارزیابی و تضـمین کیفیت و سـند چشم‌انداز)، و دستورالعمل میزان و نحوه حضور و فعالیت اعضای هیأت علمی دانشگاه در طرح‌های تمام وقت عادی و ویژه اقـدام لازم مبذول فرمایید.
مهندس سروری مدرک کارشناسی ارشد خود را سال 1390 در رشته برق- الکترونیک از دانشگاه بیرجند کسب کرد.
همچنین دکتر لامعی در نامه جداگانه‌ای، ضمن موافقت با استعفای دکتر جواد زراعتکارمقدم از سمت مدیر گروه آموزشی مهندسی برق دانشکده فنی فردوس، برای ایشان در مســئولیت جدیـد (دستیار استاندار در امر مردمی‌سازی دولت) آرزوی توفیق نمود و مراتب قدرشناسی و سپاس خود را از تلاش‌هـای مجـدانه و مثمرثمر وی اعلام کرد.

{رزومــه}

آخرین ویرایش۱۴ فروردین ۱۴۰۲