انتصاب مدیر گروه آموزشی مهندسی عمران دانشکده فنی فردوس

۱۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۶ کد : ۲۶۶۳۹ اخبار ستادی
براساس حکمی از سوی رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر امیرحسین مختاری، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی عمران دانشکده فنی فردوس به مدت دو سال به سـمت مدیر گروه آموزشـی مهندسی عمران دانشکده فنی فردوس منصوب شد.
انتصاب مدیر گروه آموزشی مهندسی عمران دانشکده فنی فردوس

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،در این حکم انتصاب آمده است؛ نظر به مراتب تعهد ، تجارب و شایســتگی‌های علمی و اجرایی جنابعالی، به مـوجب این ابلاغ و با حفظ سـمت آموزشــی و پژوهشـی، به مدت دو سال به سـمت مدیر گروه آموزشـی مهندسی عمران دانشکده فنی فردوس منصوب می‌شوید. مقتضی است
ضـمن مطالعه دقیق ســند چشم‌انداز و برنامۀ 5 ساله گروه، در خصوص نظارت بر حسن اجرای آیین‌نامه‌ جامع مـدیریت دانشـگاه‌ها و مؤسـسات آموزش عالی، پژوهشـی و فناوری و رئوس انتظارات دانشـگاه (بر اساس شـرح وظایف سازمانی، مصوبات هیأت نظارت، ارزیابی و تضـمین کیفیت و سـند چشم‌انداز)  و دستورالعمل میزان و نحوه حضور و فعالیت اعضای هیأت علمی اقدام لازم مبذول فرمایید.
همچنین دکتر لامعی، رئیس دانشگاه در پایان دوره انتصاب مهندس امیرکیوان شفیعی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشکده فنی فردوس مراتب قدرشناسی و سپاس خود را از تلاشهای مجدانه و مثمرثمر ایشان در مدت تصدی سـمت مدیر گروه آموزشی مهندسی عمران و کامپیوتر دانشکده فنی فردوس اعلام کرد.
دکتر مختاری در سال 1394 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته ریاضی محض ـ آنالیز ریاضی از دانشگاه فردوسی مشهد کسب کرد. وی استادیار دانشکده فنی فردوس است.

{رزومـــــه}