جلسه هماهنگی راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسی برای غیر فارسی زبانان

۲۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۸ کد : ۲۶۳۳۸ اخبار ستادی
جلسه هماهنگی راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسی برای غیر فارسی زبانان در دفتر همکاری‌های علمی بین المللی برگزار شد.
جلسه هماهنگی راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسی برای غیر فارسی زبانان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه هماهنگی به منظور راه اندازی مرکز آموزش زبان فارسی برای غیر فارسی زبانان،  با حضور دکتر کلاته بجدی، مدیر آموزش های آزاد و مجازی، دکتر نویدی نیا، رئیس دفتر همکاری‌های علمی بین المللی، دکتر رحیمی، مدیر گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی برگزار گردید.
در این جلسه که پیرو موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای  ایجاد و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی برای غیر فارسی زبانان در دانشگاه بیرجند برگزار شد، الزامات و مقدمات راه اندازی موثرتر این مرکز مورد بررسی قرار گرفت.
شایان ذکر است؛ براساس تقاضای دانشگاه بیرجند مبنی بر راه اندازی این مرکز، وزارت علوم در آبان‌ماه سال جاری با ایجاد و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی در دانشگاه بیرجند موافقت کرد.

آخرین ویرایش۲۷ آذر ۱۴۰۲