انتصاب عضو حقیقی شورای برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی

۰۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۵ کد : ۲۴۴۲۱ اخبار ستادی
براساس ابلاغی از سوی دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، وحیده حسامی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی فرش دانشکده هنر به مدت دو سال به عنوان عضو حقیقی شورای برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه منصوب شد.
انتصاب عضو حقیقی شورای برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ صادره از سوی رئیس دانشگاه آمده است؛ بنـا به پیشنهاد معاون محترم آموزشـی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی‌های علمی سرکار عالی، به موجب این ابلاغ به مـدت دو سـال به عنوان عضو حقیقی شورای برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه منصوب می‌شویـد. امید است بـا اتکال به خداوند سبحان و بهره‌گیری از مشارکت و همفکری سایر اعضا در راسـتای تحقق اهداف و مأموریت‌های محوله (از جمله: بازنگری و هدایت رشـته‌های تحصـیلی، به روزرسانی برنامه‌های درسـی، و ایجاد نوآوری‌های آموزشـی در دانشگاه) موفق و مؤید باشید.