برای دومین سال پیاپی نشریه حوزه فیزیولوژی ورزش حائز رتبه "الف" شد

۳۰ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۳ کد : ۲۴۸۶۲ اخبار ستادی
نشریه مطالعات کاربردی علوم زیستی در ورزش در سال ۱۴۰۱ برای دومین سال پیاپی رتبه "الف" را کسب کرد.
برای دومین سال پیاپی نشریه حوزه فیزیولوژی ورزش حائز رتبه "الف" شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کمیسیون نشریات علمی کشور (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) با ارزیابی نشریات معتبر در سال 1401، نشریه مطالعات کاربردی علوم زیستی در ورزش دانشکده علوم ورزشی دانشگاه بیرجند حائز رتبه "الف" دانست.
نشریه مطالعات کاربردی علوم زیستی در ورزش دانشکده علوم ورزشی دانشگاه بیرجند با کسب این رتبه موفق شد در دومین سال پیاپی به عنوان تنها نشریه حوزه فیزیولوژی ورزش رتبه "الف" را در کشور کسب نماید.
این نشریه از سال 1392 فعالیت خود را آغاز کرده است و هم اکنون به صورت فصلنامه منتشر می‌شود.
نشریه مطالعات کاربردی علوم زیستی در ورزش از نشریات هسته ISC می‌باشد و طبق آخرین گزارش این پایگاه بین المللی، دارای کیفیت Q3  و ضریب تاثیر 0.0130 است.
مدیر مسئول نشریه دکتر علی ثقه الاسلامی، سردبیر دکتر محمد اسماعیل افضل پور، مدیر داخلی دکتر مهتاب ناصح و مدیر اجرایی مجتبی امیرآبادی زاده است.
پژوهشگران و محققان گرامی می‌توانند برای بهره‌برداری از نشریه و ارسال مقاله، به سامانه نشریه به نشانی www.jpsbs.birjand.ac.ir مراجعه نمایند.

آخرین ویرایش۳۱ مرداد ۱۴۰۲