انتصاب دکتر جامی الاحمدی به سمت رئیس انتشارات دانشگاه بیرجند

۰۴ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۸:۰۰ کد : ۳۴۴۶ اخبار ستادی
با صدور ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر مجید جامی الاحمدی به سمت " رئیس انتشارات دانشگاه بیرجند" منصوب گردید.
انتصاب دکتر جامی الاحمدی به سمت رئیس انتشارات دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر جامی الاحمدی عضو هیأت علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند می باشد و در سال 1384 مدرک دکتری خود را در رشته و گرایش تحصیلی زراعت، فیزیولوژی گیاهان زراعی از دانشگاه فردوسی مشهد کسب نموده است.

در ابلاغ رئیس انتشارات دانشگاه آمده است: " بنا به پیشنهاد معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه و نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی های علمی و اجرایی جناب عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، به مدت دو سال به عنوان رئیس انتشارات دانشگاه منصوب می شوید. اطمینان دارم با اتکال به خداوند سبحان و بهره گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشگاهی، منشاء خدمات ارزنده ای خواهید بود.کامیابی روزافزون جناب عالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم."

عضو کمیته انتشارات دانشگاه از سال 1392، مدیر گروه زراعت و اصلاح نباتات، معاون گروه زراعت و اصلاح نباتات، نایب رئیس انجمن علمی کشاورزی بوم شناختی ایران، رئیس کتابخانه دانشکده کشاورزی، کسب عنوان پژوهشگر نمونه دانشگاه در سال های 1389 و 1392، کسب عنوان استاد نمونه دانشگاه در سال 1390، ترجمه 12 عنوان کتاب، تألیف یک عنوان کتاب، چاپ 3 فصل در کتب خارجی و 4 فصل در کتب داخلی،  ارائه 90 مقاله در نشریات معتبر خارجی، ارائه 160 مقاله کنفرانسی، انجام 12 طرح پژوهشی، مدیر مسئول نشریه تنش های محیطی در علوم کشاورزی(دانشگاه بیرجند)، سردبیر و عضو هیات تحریریه نشریه تنش های محیطی در علوم کشاورزی(دانشگاه بیرجند)، عضو هیات تحریریه نشریه پژوهش­های زراعی ایران(دانشگاه فردوسی مشهد)، عضو هیات تحریریه نشریه پژوهش­های زعفران (دانشگاه بیرجند)، عضو هیات تحریریه نشریه مهندسی منابع طبیعی و توسعه پایدار(دانشگاه ملایر) بخشی از سوابق علمی، پژوهشی و اجرایی وی می باشد.

شایان ذکر است چندی پیش به همت معاونت پژوهش و فناوری، فروشگاه اینترنتی انتشارات دانشگاه بیرجند به نشانی press.birjand.ac.ir راه اندازی گردید.