۰۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۴ کد : ۲۵۸۹۰ اخبار دانشکده‌ها
دیدار صمیمانه رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان با دانشجویان دختر پذیرش شده بدون آزمون کارشناسی ارشد مقیم در سراهای دانشجویی سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ سه‌شنبه ۳۰ آبان‌ماه در محل نمازخانه خوابگاه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، دیدار صمیمانه رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان با دانشجویان دختر پذیرش شده بدون آزمون کارشناسی ارشد مقیم در سراهای دانشجویی سال تحصیلی 1402-1403 سه‌شنبه 30 آبان‌ماه در محل نمازخانه خوابگاه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد. دکتر سمیه حمیدی، رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان، در این دیدار ضمن تشریح آیین نامه‌ها و فرآیندهای گروه، از اهتمام دانشگاه درخصوص ارائه تمهیداتی برای اتاق‌های دانشجویان استعداد درخشان در خوابگاه‌ها خبر داد. در ادامه دانشجویان به بیان دیدگاه‌ها و ارائه پیشنهادات خود پرداختند و در پایان به هر یک از دانشجویان یک چراغ‌مطالعه جهت تجهیز اتاق‌ تحویل داده شد.