در دانشکده مهندسی برگزار شد؛

برگزاری نشست آشنایی با فرآیند المپیاد دانشجویی

۰۶ دی ۱۴۰۲ | ۲۱:۵۳ کد : ۲۶۵۰۶ اخبار دانشکده‌ها
نشست آشنایی با فرآیند المپیاد دانشجویی با حضور دکتر سمیه حمیدی، رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان، دکتر اشرفی، استاد راهنمای دانشجویان استعداد درخشان دانشکده مهندسی و جمعی از دانشجویان این دانشکده مهندسی در محل اتاق کنفرانس دانشکده برگزار شد.
برگزاری نشست آشنایی با فرآیند المپیاد دانشجویی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشست آشنایی با فرآیند المپیاد دانشجویی با حضور دکتر سمیه حمیدی، رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان، دکتر اشرفی، استاد راهنمای دانشجویان استعداد درخشان دانشکده مهندسی و جمعی از دانشجویان این دانشکده در محل اتاق کنفرانس دانشکده مهندسی برگزار شد. در این نشست زمان برگزاری و نحوه برگزاری آزمون علمی دانشگاه و فرآیند المپیاد دانشجویی تشریح شد.
همچنین شیوه نامه برگزاری مسابقات علمی و نحوه پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در مقطع تحصیلات تکمیلی تبیین شد. در ادامه جلسه پرسش ها و مطالبات دانشجویان مطرح گردید.