به منظور پاسداشت یاد و خاطره رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و با حضور فرمانده محترم سپاه انصار الرضا (ع) استان خراسان جنوبی

نشست هم اندیشی «دفاع مقدس و فرهنگ مقاومت در گام دوم انقلاب اسلامی» برگزار شد.

۰۴ مهر ۱۳۹۸ | ۰۰:۱۵ کد : ۴۶۵۱ اخبار اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۳۸۱
به منظور پاسداشت یاد و خاطره رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و با حضور فرمانده محترم سپاه انصار الرضا(ع) استان خراسان جنوبی نشست هم اندیشی «دفاع مقدس و فرهنگ مقاومت در گام دوم انقلاب اسلامی» در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

نشست هم اندیشی «دفاع مقدس و فرهنگ مقاومت در گام دوم انقلاب اسلامی» به همت سازمان بسیج اساتید استان و با همکاری کانون بسیج اساتید و همچنین دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه بیرجند، با حضور فرمانده محترم سپاه انصار الرضا (ع) استان خراسان جنوبی سردار قاسمی و اساتید دانشگاه های بیرجند، در روز سه شنبه ۲ مهر ماه ۹۸ در تالار فرهنگ دانشگاه بیرجند برگزار شد.

 

در ابتدای این جلسه که به منظور پاسداشت یاد و خاطره رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و به مناسبت هفته بزرگداشت دفاع مقدس برگزار شد، محمدمهدی دیانی، مسئول سازمان بسیج اساتید استان خراسان جنوبی ضمن تاکید بر لزوم  نگاه تمدنی بر فقه، قرائت مقام معظم رهبری را در بیانیه کوثری گام دوم انقلاب را  ناظر به حل مسائل جهان اسلام دانست و بیان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب نه تنها یک منشور برای حکومت جمهوری اسلامی است، بلکه این بیانیه منشور تمدن نوین اسلامی است.

 

دیانی افزود: اساس و پایه بیانیه گام دوم انقلاب، تبین نظریه نظام انقلابی است. نباید تصور شود که نظریه نظام انقلابی فقط مؤلفه خودسازی دارد. همان طور که در بیانیه اشاره شده است هم خودسازی، هم جامعه پردازی و هم  تمدن سازی، سه مؤلفه مهم نظریه نظام انقلابی است. باید توجه داشت که این مؤلفه ها به لحاظ رتبی در طول یکدیگر قرار دارند.

 

مسئول سازمان بسیج اساتید استان خراسان جنوبی با اشاره به این که  شعارهای نظریه انقلابی امری فطری است عنوان کرد: شعارهای نظریه نظام انقلابی که من جمله می تواند آزادی، اخلاق، معنویت، عدالت، استقلال، عزت، عقلانیت و برابری را برشمرد، همگی چون فطری هستند، لذا ابدی هستند و چون ابدی هستند بنابراین جهانی به حساب می آیند. بر این اساس فردی نمی تواند این مشخصات را برای جامعه انسانی انکار کند.

 

وی همچنین با ذکر این موضوع که نظریه نظام انقلابی را می توان از جنبه اوبژکتیو یا همان کارکردگرایی مورد توجه قرار داد، گفت: دستاورد نظریه نظام انقلابی در طول چهل سال برای کشور استقلال و آزادی به همراه مردم سالاری را به ارمغان آورده است. این که امروز بدون حضور ایران اسلامی در منطقه، مشکلات منطقه قابل حل شدن نیست، نشان دهنده اقتدار کشور ماست. این دستاورد ارزشمند به دلیل روح مقاومتی است که در نظریه نظام انقلابی نهفته است. البته منظور ما مقاومت فعال است که رزمندگان  در ۸ سال دفاع مقدس متکی بر این مقاومت فعال در عین حالی که از کوچکترین امکانات جنگی مثل سیم خاردار محروم بودند، به پیروزی رسیدند. 

 

دیانی بیان داشت: امروز هم اگر بخواهیم در میادین اقتصادی، میادین فرهنگی، مسائل اجتماعی و سیاسی پیروزمندانه از بسیاری از بحران ها عبور کنیم فقط و فقط راهش مقاومت فعال خواهد بود. نگاه ما نباید به کدخدا باشد، نگاه ما باید به خدا باشد. از پتانسیل فراوان و نیروی جوانی که داریم می توان بهره گرفت و بدون تکیه به بیرون از کشور مسائل را حل نمود.

 

در ادامه محمد قادر قادری، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، با  اشاره به یاد و نام  یادگاران هشت سال دفاع مقدس، و گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس گفت: باید یاد و خاطره رشادتها، بزرگواریها و بزرگ مردی‌های شهدای دفاع مقدس را گرامی بداریم، در حالی که حفظ و تبیین رشادت‌های شهدای دفاع مقدس به نسل‌های بعد بسیار مهم و سخت است.

 

در این جلسه، همچنین علیرضا حسنی، از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و استاد دانشگاه به استفاده از نیروی جوان در عرصه های مختلف تأکید کرد و گفت: با مدیریت جهادی و ایجاد وحدت بین مسلمین می توان به بیانیه گام دوم انقلاب و اهداف آن رسید.

 

در انتها سرادر قاسمی فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) استان که مهمان ویژه این نشست بود، در سخنانی به یاد و خاطره رزمندگان هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: باید ارزشهای دفاع مقدس تببین و ترویج شود. وی ضمن بیان این مطلب که باید وارد میدان عمل شد، همانطور که در هشت سال دفاع مقدس، با ابتکار و خلاقیت توانستیم همه چیز را بسازیم.

آخرین ویرایش۰۴ دی ۱۳۹۸