فضاسازی دانشگاه بیرجند به احترام رهبر شجاع و مجاهد برجسته‌ی فلسطینی شهید اسماعیل هنیه

۱۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۵ کد : ۲۸۳۹۰ اخبار دانشگاه اخبار برگزیده
در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس، روابط عمومی دانشگاه بیرجند، تمثال این رهبر شجاع و مجاهد برجسته جبهه مقاومت و ملت سرافراز فلسطین را، طراحی و در قالب دو بنر در فضای پردیس شوکت آباد نصب نمود. همچنین یادمان نور (لابی سازمان مرکزی) میزبان تمثال فرمانده آزادگان فلسطینی شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، طرح دکوراسیون دیوار یادبود شهدای دانشجوی دانشگاه بیرجند موسوم به دیوار «یاد نور» در لابی سازمان مرکزی میزبان تمثال شهید اسماعیل هنیه گردید تا هم ادای احترامی باشد به یاد و خاطره این شهید والامقام که در حریم مقدس جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید و هم بر پیوند شهدای جبهه مقاومت و شهدای دانشجو به عنوان راهنمایان و مشعل داران مسیر آگاهی و دانش تاکید شود.

علاوه بر تمثال شهدای دانشجوی دانشگاه بیرجند؛ اولین شهدایی که تصویرشان بر قاب میانی این دکوراسیون جانمایی گردید، شهدای سانحه سقوط بالگرد رییس جمهور شهید بود که دقیقا همزمان با روز بزرگداشت آن شهیدان والامقام در دانشگاه بیرجند، کار نصب این دکوراسیون خاتمه یافت.

در پیام پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه آمده است: رهبر شجاع و مجاهد برجسته‌ی فلسطینی جناب آقای اسماعیل هنیه در سحرگاه دیشب به لقاء‌الله پیوست و جبهه‌ی عظیم مقاومت عزادار شد. رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما را در خانه‌ی ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد، ولی زمینه‌ی مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت. شهید هنیه سالها جان گرامی‌اش را در میدان مبارزه‌ئی شرافتمندانه بر سردست گرفته و آماده‌ی شهادت بود، و فرزندان و کسان خود را در این راه تقدیم کرده بود. او از شهید شدن در راه خدا و نجات بندگان خدا باک نداشت، ولی ما در این حادثه‌ی تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفه‌ی خود می‌دانیم.

متن پیام تسلیت رئیس دانشگاه بیرجند به مناسبت شهادت دکتر اسماعیل هنیه، رئیس دفتر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را اینجا بخوانید.

کلید واژه ها: دکتر اسماعیل هنیه حماس فلسطین یادمان نور غزه مقاومت تمثال شهید

آخرین ویرایش۱۴ مرداد ۱۴۰۳