فراخوان جذب پژوهشگر پسادکتری دانشگاه بیرجند (سال تحصیلی ۹۹-۹۸)

۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۹ کد : ۳۶۹۰ اطلاعیه اطلاعیه های مهم

به اطلاع می­رساند دانشگاه بیرجند در نظر دارد طی فراخوان جهت جذب پژوهشگر پسادکتری در سال تحصیلی 99-98، از میان فارغ­ التحصیلان دوره دکتری مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سطح کشور، دعوت به عمل آورد. با توجه به رقابتی بودن این سهمیه، سابقه پژوهشی پژوهشگر پسادکتری و کیفیت پیشنهاده طرح تحقیقاتی در فرآیند پذیرش حائز اهمیت خواهد بود. خواهشمند است ضمن بررسی آیین­ نامه اجرایی دوره تحقیقاتی پسادکتری دانشگاه بیرجند و شرط صدور گواهینامه، متقاضیان واجد شرایط مدارک زیر را جهت بررسی­ های اولیه حداکثر تا تاریخ 1398/6/1 از طریق ایمیل به معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند (به آدرس: postdoc@birjand.ac.ir) ارسال نمایند.

ردیف عنوان توضیحات
1   فرم درخواست پذیرش در دوره پسا دکتری که توسط متقاضی تکمیل شده و عکس بر روی آن الصاق شده باشد. فرم شماره 1
2   رزومه کامل علمی (شامل سابقه آموزشی و فعالیت های پژوهشی) به همراه یک نسخه از مقالات چاپ شده  (داشتن حداقل 3 مقاله علمی- پژوهشی الزامی می­باشد)
3   پیشنهاده طرح تحقیقاتی با جزئیات
4   ارائه حداقل دو توصیه نامه از اساتیدی که شناخت کامل از فرد متقاضی دارند به همراه اطلاعات تماس آن­ها
5   تصویر تمام صفحات شناسنامه متقاضی
6   تصویر مدرک دکتری (یا مدرک موقت فارغ التحصیلی) که از زمان اخذ مدرک بیش از 2 سال نگذشته باشد.
7   تصویر کارت ملی
8   ارائه تعهد کتبی مبنی بر عدم منع قانونی به لحاظ خدمت نظام وظیفه (در صورت پذیرش) (در صورت پذیرش)

تلفن تماس جهت پاسخگویی به سوالات مربوطه: 32202039-056

رشته ­های متقاضی جهت جذب پژوهشگر پسا دکتری:

• شیمی آلی، شیمی معدنی، شیمی فیزیک
  • فیزیک حالت جامد،  فیزیک اتمی –مولکولی،  نجوم و اختر فیزیک