به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر، نشست «انقلاب اسلامی و رشد فضیلت های اخلاقی» برگزار گردید

۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۰ کد : ۶۹۶۷ اخبار اطلاعیه ها

نشست هم‌اندیشی اساتید و کارکنان دانشگاههای مرکز استان با عنوان (( انقلاب اسلامی و رشد فضیلت‌های اخلاقی )) روز دوشنبه مورخ 21 بهمن ماه 98 در محل تالار فرهنگ دانشگاه بیرجند برگزار شد. در ابتدای این جلسه که با مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی، بسیج اساتید و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر برگزار شد، دکتر دیانی مسئول سازمان بسیج اساتید استان، ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و ارائه خیر مقدم به حضار، به بیان فضیلت‌های اخلاقی امام خمینی(ره) اشاره کرد. ایشان در ادامه به بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه های علمی، فناوری، دفاعی و .... پرداخت.
در ادامه جلسه، دکتر بهنام‌فرعضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بیرجند اشعاری را در خصوص انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر برای حضار ارائه دادند.
سپس سخنران ویژه نشست، حجت الاسلام والمسلمین نوفرستی، قائم مقام نماینده ولی‌فقیه در استان در سخنانی ضمن تسلیت ایام چهلم شهادت سردار رشید اسلام،حاج قاسم سلیمانی به بیان ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره) پرداخت. ایشان در ادامه ضمن تبیین انقلاب شکوهمند اسلامی و اقبال آحاد مردم به انقلاب اسلامی، به نقش استکبارستیزی امام خمینی (ره) اشاره کرد . بیان اهمیت شرکت در راهپیمایی22 بهمن ماه و انتخابات پیش رو، بخش پایانی سخنان ایشان بود.