عملیات اجرایی مرکز همایشهای دانشگاه بیرجند آغاز میشود جدید
خیر دانشگاه ساز، حاج علی اکبر فلاحی روز چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ با حضور در محل اجرای عملیات مرکز همایشهای دانشگاه بر آغاز هرچه سریعتر این پروژه تأکید کرد.
ادامه مطلبخیر دانشگاه ساز، حاج علی اکبر فلاحی روز چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ با حضور در محل اجرای عملیات مرکز همایشهای دانشگاه بر آغاز هرچه سریعتر این پروژه تأکید کرد.
ادامه مطلباعضای هیأت مدیره شهرک فرهیختگان دانشگاه بیرجند روز دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ با حضور در حوزه ریاست دانشگاه با دکتر احمد لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار اعضای هیأت مدیره شهرک فرهیختگان، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیتهای صورت گرفته، از پیگیریهای دکتر لامعی در خصوص آب شرب شهرک و پیگیری تفکیک اراضی و انتقال اسناد در کمیسیون فرعی حقوقی و قضائی هیأت دولت و رفع مشکلات این شهرک مسکونی قدردانی کردند.
ادامه مطلبنشست هم اندیشی وحدت حوزه و دانشگاه با حضور رئیس بنیاد ایران شناسی، رئیس دانشگاه بیرجند، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان ، معاون آموزشی حوزه علمیه خراسان جنوبی و جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه، شامگاه سه شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳ در سالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزار شد. ر این نشست نقش میراث علمی در وحدت حوزه و دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.
ادامه مطلبدکتر ابوالفضل بیجاری، عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند و پژوهشگر برتر استان خراسان جنوبی در سال ۱۴۰۳، در رشته مهندسی الکترونیک فعالیت میکند. او با تمرکز بر طراحی و بومیسازی سیستمهای الکترونیکی و توسعه سنسورهای صنعتی با فرکانس بالا، دستاوردهای مهمی در حل چالشهای علمی و صنعتی داشته است. دکتر بیجاری از کمبود تجهیزات مدرن و محدودیتهای مالی به عنوان چالشهای مهم یاد میکند و از رویکرد طراحی ماژولار برای ساخت سیستمهای الکترونیکی استفاده میکند. او بر اهمیت ارتباط با صنایع و همکاریهای بینالمللی تأکید دارد و بهبود دسترسی به اطلاعات و خدمات آموزشی و بهداشتی در مناطق دورافتاده را از اهداف پژوهشهای خود میداند. دکتر بیجاری بر معیارهای توسعه نمونههای آزمایشگاهی و انتشار نتایج در نشریات معتبر برای ارزیابی موفقیت تحقیقات تأکید میکند.
ادامه مطلبدکتر محمد مسینایی، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی دانشگاه بیرجند، یکی از پژوهشگران برجسته و فعال در حوزه مهندسی فرآوری مواد معدنی است. وی در سال ۱۴۰۳ به عنوان پژوهشگر برتر استان خراسان جنوبی شناخته شد. دکتر مسینایی در زمینه تحقیقاتی خود به بررسی فرآیندهای معدن و مواد معدنی میپردازد و علاقه زیادی به حل چالشهای علمی و رفع مشکلات صنعت دارد. او با ارائه راهحلهای نوآورانه، تاثیرات چشمگیری در بهبود فرآیندهای صنعتی و افزایش بهرهوری اقتصادی داشته است. فعالیتهای پژوهشی او شامل استفاده از الگوریتمهای یادگیری عمیق برای کنترل مدارهای فرآوری مواد معدنی است که به بهبود کارایی کارخانههای فرآوری کمک میکند. همکاریهای بینالمللی و شرکت در همایشهای علمی از دیگر زمینههای فعالیت او است.
ادامه مطلب