در طی یکسال اخیر انجام شد؛

اخذ مجوز پذیرش دانشجو در ۱۰ رشته تحصیلی

۲۲ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۲ کد : ۲۵۳۷۴ اخبار برگزیده
مجوز پذیرش دانشجو در ۱۰ رشته تحصیلی مقاطع دکتری تخصصی، کارشناسی ارشد و کارشناسی پیوسته در دانشگاه بیرجند توسط شورای گسترش آموزش عالی صادر شد.
اخذ مجوز پذیرش دانشجو در ۱۰ رشته تحصیلی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سید جواد حسینی واشان (معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه) خبر موافقت شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش روزانه دانشجو از مجموع رشته‌های در حال پیگیری،  10 کد رشته در مقاطع دکتری تخصصی، کارشناسی ارشد و کارشناسی پیوسته در طی یک سال اخیر (مهرماه 1401 الی مهرماه 1402) را اعلام کرد.
سه رشته در مقطع دکتری شامل: بیماری‌شناسی گیاهی، مهندسی معدن گرایش اکتشاف مواد معدنی، مهندسی عمران گرایش مهندسی و مدیریت منابع آب است.
همچنین تعداد 4 رشته در مقطع کارشناسی ارشد شامل: مهندسی رباتیک، جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری گرایش آمایش شهری، مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار و نانوفیزیک می‌باشد.
زیست‌شناسی سلولی و مولکولی، مشاوره و مهندسی شهرسازی  3 رشته مقطع کارشناسی را شامل می‌شود.
دکتر حسینی افزود: ‏ایجاد رشته‌های مذکور با توجه به سیاست‌های کلان توسعه رشته‌ها صورت گرفته است و از آنجایی که این رشته‌ها در سطح دانشگاه‌های منطقه نیست، فرصت و مزیتی برای دانشجویان و توسعه منطقه خواهد بود.
 دکتر حسینی واشان، ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه بیرجند از تلاش‌های دکتر هادی پورشافعی( مدیر محترم برنامه ریزی و توسعه آموزشی) و آسیه شنیده( کارشناس مسئول مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی)، مدیران محترم گروه‌های آموزشی، معاونان آموزشی و رؤسای پردیس/ دانشکده‌های مربوطه و اعضای محترم شورای برنامه ریزی و توسعه آموزشی بابت همکاری، همراهی، مشورت¬های فکری و پیگیری که منجر به اخذ مجوز رشته های مذکور گردید، تقدیر و تشکر کرد. امید است با اهتمام جمعی،  شاهد رشد و اعتلای کیفیت علمی  وپژوهشی دانشگاه باشیم.

آخرین ویرایش۲۲ مهر ۱۴۰۲