کارشناس اداره بهداشت و درمان دانشگاه به عنوان کارشناس منتخب بهداشت منطقه ۹ معرفی شد

۰۶ تیر ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۰ کد : ۱۹۲۳۸ اخبار ستادی
همزمان با برگزاری دهمین گردهمایی سالانه رؤسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، فاطمه زنده‌دل کارشناس اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند به عنوان کارشناس منتخب بهداشت منطقه ۹ معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در دهمین گردهمایی سالانه رؤسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، فاطمه زنده‌دل کارشناس اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند به عنوان کارشناس منتخب بهداشت منطقه 9 انتخاب شد.
در این گردهمایی از سوی دکتر نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان، با اهدا لوح و تندیس "نشان حامی" فاطمه زنده‌دل کارشناس اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند مورد تقدیر قرار گرفت.
دهمین گردهمایی سالانه رؤسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور 4 و 5 تیرماه جاری در دانشگاه ارومیه برگزار شد.
شایان ذکر است؛ در این گردهمایی برای اولین بار از سوی سازمان امور دانشجویان و به دستور دکتر نعیمی انتخاب کارشناسان منتخب مناطق کشور و اهدای نشان حامی به آنها انجام گرفت.