فرم ثبت نام دانش آموختگان دانشگاه بیرجند

• 0
  • دانش آموخته گرامی و عضو محترم هیأت علمی دانشگاه بیرجند؛ باسلام و احترام؛ به حول و قوه الهی انجمن دانش آموختگان فعالیت خود را آغاز کرده است و در نظر دارد با سازماندهی مناسب زمینه مشارکت همگانی دانشگاهیان را در چارچوب اهداف عالیه انجمن فراهم نماید. از شما دعوت می‌کنیم با تکمیل پرسشنامه زیر و صرف وقت محدود، بستر لازم ر ا برای برقراری ارتباط موثر و دوجانبه با انجمن دانش آموختگان دانشگاه بیرجند فراهم نمایید. تاکید می‌شود که عموم اطلاعات دریافتی بصورت داخلی و محرمانه در انجمن نگهداری و بدون اطلاع اعضا منتشر و در اختیار غیر داده نخواهد شد.
    1
  • اطلاعات فردی:
    2
  • نام و نام خانوادگی*نام کامل
    3
  • عکس پرسنلی روز*فایل های خود را آپلود کنید آپلود
      4
    • سابقه تحصيلي در دانشگاه بیرجند:
      5
    • شماره دانشجويي*(اگر در دو مقطع تحصيلي كرده ايد يكي از شماره ها كافي است و اگر شماره را به ياد نداريد تنها دو رقم اول وارد كنيد)
      6
    • مقطع يا مقاطع تحصیلی در دانشگاه بیرجند*
      کاردانی
      کارشناسی
      کارشناسی ارشد
      دکتری
      7
    • نام دانشكده*
      8
    • رشته تحصیلی*
      9
    • نشاني فردي:
      10
    • شماره تلفن همراه*فقظ عدد
      11
    • ایمیل*آدرس صحیح ایمیل
      12
    • نشاني اينترنتي*نشاني لينك وبسايت شخصي يا صفحه شخصي دراينترنت نظير لينكداين، فيس‌بوك و غيره را در زير كپي كنيد
      13
    • اطلاعات محل سكونت: از اطلاعات محل سكونت شما تنها براي ارسال نامه پستي يا تماس اضطراري استفاده خواهد شد
      14
    • نام استان در ايران يا نام كشور خارجي محل سكونت*
      15
    • نشاني پستي منزل*
      16
    • كد پستي منزل*فقط عدد
      17
    • تلفن منزل*به همراه کدشهر
      18
    • اطلاعات شغلی: اگر شاغل هستيد بخش اطلاعات شغلی را تکمیل نمایید. اطلاعات شغلي در جهت توسعه همكاري‌هاي علمي و حرفه‌اي ميان اعضاي انجمن استفاده خواهد شد. اگر بيش از يك شغل داريد مي‌توانيد اطلاعات آن را در بخش توضحيات اضافي بنويسيد.
      19
    • شغل*نام کامل
      20
    • توضیحات*توضیح بیشتر
      21
    • ساير پرسش‌ها:
      22
    • تحصيلات قبلي*سابقه ديپلم متوسطه وتحصيلات عالي قبل از پذيرش در دانشگاه بیرجند- شامل مقطع تحصيلي، رشته تحصيلي، سال اخذ مدرك، نام مركز آموزشي و شهر محل تحصيل
      23
    • تحصيلات بعدي*تحصيلات تكميلي پس از فراغت از دانشگاه بیرجند – شامل مقطع تحصيلي، رشته تحصيلي، نام مركز آموزشي، شهر محل تحصيل و سال اتمام
      24
    • تخصص*زمينه هاي تخصصي يا مهارتي شخصي و حرفه اي
      25
    • خويشاوندان هم دانشگاهي*اگر داراي خويشاوند هم دانشگاهي از ميان دانش آموختگان، هيئت علمي يا دانشجويان دانشگاه بیرجند هستيد، نام و نسبت آنان را بنويسيد. پاسخ به اين سئوال اختياري است و كاربرد آن كمك به برقراري و تقويت ارتباطات هم دانشگاهيان مي‌باشد.
      26
    • اطلاعات و توضيحات تكميلي*توضیح بیشتر
      27
    • مایل به حضور در انتخابات به عنوان کاندیدای شورای مرکزی هستم.*فقط یکی انتخاب کنید