بازدید مسئولان آزمایشگاه های دانشگاه از دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۱۸ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۸ کد : ۶۵۰۹ اخبار دانشکده

دکتر علی زراعتکار مسئول راه اندازی آزمایشگاه های دانشگاه به همراه دکتر سرحدی مسئول آزمایشگاه مرکزی دانشگاه از امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشکده فنی و مهندسی فردوس بازدید نمودند.
در این بازدید که روز سه شنبه ۱۷ دی ماه انجام شد، پس از بررسی وضعیت آزمایشگاه های دانشکده فنی و مرکز تحقیقات خانه هوشمند دانشکده، جلسه ای با حضور مسئولین دانشکده در محل دفتر ریاست برگزار و پیرامون مسائل و مشکلات آزمایشگاه های دانشکده فنی بحث و تبادل نظر شد. دکتر واحدی پور رئیس دانشکده ضمن خوش آمد گویی، هدف دانشکده را پرورش نیروی ماهر و فنی باسواد برای ورود موفق به بازار کار عنوان کرد و افزود، حدود ۶۰ در صد فارغ التحصیلان دانشکده فنی وارد بازار کار شده اند که وجود آزمایشگاه های مجهز و به روز می تواند در این زمینه بسیار تاثیرگذار باشد. دکتر زراعتکار نیز در این بازدید از پتانسیل و ظرفیت آزمایشگاهی و کارگاهی دانشکده اظهار خوشنودی کرد و اعلام نمود تلاش داریم با توسعه و تقویت آزمایشگاه های دانشگاه، مقدمات تبدیل به دانشگاه کار آفرین را فراهم نماییم.

آخرین ویرایش۱۸ دی ۱۳۹۸