نشست صمیمانه اعضای هیأت نظارت بر تشکلهای اسلامی دانشجویی با اعضای تشکلهای اسلامی دانشجویی

۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۲:۱۵ کد : ۱۲۶۰۳ اخبار برگزیده معاونت اخبار تشکل های دانشجویی

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نشست صمیمی اعضای هیأت نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشجویی با دبیران و اعضای تشکل های اسلامی دانشجویی پیش از ظهر روز دوشنبه 23 فروردین ماه برگزار شد. دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه و رئیس هیأت نظارت بر تشکل های اسلامی دانشگاهیان ضمن بیان اهمیت سال 1400 گفت: امسال شاهد دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا هستیم و مثل همیشه این انتخابات دارای اهمیت فراوانی می باشد. وی ضمن بیان مشکلاتی که کشور در خصوص مسائل اقتصادی با آن مواجه است، گفت: ما جنگ بزرگ اقتصادی را پشت سر گذاشتیم و با شرکت در انتخابات آتی بایستی سرنوشت کشور را بدست خود رقم بزنیم. وی ضمن بیان اهمیت انتخابات پیش رو خاطر نشان کرد: در ماههای اینده منتهی به انتخابات، دانشگاه این آمادگی را دارد تا با حمایت از تشکل‌های دانشجویی زمینه برگزاری جلسات پیرامون انتخابات را فراهم کند.
در ادامه این جلسه اعضای هیأت نظارت ضمن اعلام حمایت از برنامه‌های تشکل های دانشجویی بر همکاری بیش از پیش تشکل ها با هیأت نظارت تأکید کردند.

در پایان این نشست صمیمی، نمایندگان تشکل‌های اسلامی دانشجویی به بیان مسائل و مشکلات و ارائه برنامه های خود پرداختند.

آخرین ویرایش۲۵ فروردین ۱۴۰۰