برگزاری نشست فرهنگی با عنوان دفاع مقدس آینه تمام نمای قیام امام حسین (ع)

۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۶:۱۶ کد : ۱۴۴۵۵ اخبار اطلاعیه ها
برگزاری نشست فرهنگی با عنوان دفاع مقدس آینه تمام نمای قیام امام حسین (ع)

چهارمین جلسه از سلسله نشست های فرهنگی سبک زندگی حسینی با عنوان دفاع مقدس آینه تمام نمای قیام امام حسین (ع) که با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری و دفتر محترم نهاد رهبری در دانشگاه بیرجند در ساعت 10:30 یکشنبه مورخ 1400/06/28 با حضور جناب آقای دکتر علی زنگویی معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند به مدت 2 ساعت برگزار گردید.

در این نشست جناب آقای دکتر زنگویی به سختی های هشت سال دفاع مقدس و شباهت های آن دوران به حادثه کربلا اشاره کردند و در ادامه به اینکه انسان همواره باید به زندگی معنا و مفهوم دهد تا همیشه در آرامش باشد.

همچنین در کشورهای پیشرفته همیشه تمامی معنای یک زندگی در حال مطالعه و تحقیق میباشد و به دنبال هدف برای زندگی خود هستند چرا که انسان ها در زندگی بدون هدف و کارکرد با تمامی رفاهیات یک زندگی پوچ و بی معنا را سپری میکنند.

در پایان هم به سوالات مختصری از موضوع بحث پاسخ دادند.