ثبت نام در بیست و سومین دوره انتخابات کانون های فرهنگی هنری اجتماعی و مذهبی دانشگاه بیرجند تمدید شد.

۱۷ مهر ۱۴۰۱ | ۲۱:۳۸ کد : ۲۰۱۰۰ اخبار برگزیده معاونت اطلاعیه های مهم

همزمان با آغاز  سال تحصیلی جدید دانشگاه بیرجند، فراخوان ثبت نام بیست و سومین دوره انتخابات کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه بیرجند منتشر شد.

از مهمترین مزایای عضویت در کانون ها می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

1- بالابردن سطح روابط عمومی و ارتباط جمعی و دوستانه؛
 2- فراهم کردن زمینه و بستر مناسب برای خلاقیت و آفرینش های هنری، دینی، اجتماعی و مذهبی؛
 3- حضور و مشارکت فعال در برگزاری اردوهای دانشجویی؛
4- فراگیری شیوه های تعامل اثرگذار با افراد، نهادها و سازمانهای دولتی و غیردولتی؛
5- مشارکت اثربخش و پرنشاط در جشنواره های دانشگاهی، استانی و ملی؛
6- استفاده از سهمیه های فرهنگی از قبیل بلیط سینما، بلیط استخر به صورت نیم بها وتخفیفات دوره های آموزشی؛
7- استفاده از استعدادهای دانشجویان مستعد و توانمند در امور دانشگاهی؛
8- ارائه حق الزحمه به صورت کاردانشجویی؛
 9- صدور کارنامه فرهنگی معتبر از سوی دانشگاه بیرجند در پایان دوره تحصیلات جهت ارائه به نهادهای مختلف جهت استخدام و....
آخرین مهلت ثبت نام: 20 مهرماه ۱۴۰۱ و زمان برگزاری انتخابات: مهرماه ۱۴۰۱ اعلام گردید.

علاقه مندان جهت ثبت نام طریق لینک زیر اقدام نمایند:

ثبت نام