بازدید رئیس دانشکده فنی فردوس و همراهان از شهرک صنعتی و شرکت افشره ساز فردوس

۱۶ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۲ کد : ۶۴۸۵ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی فردوس، دکتر واحدی پور رئیس دانشکده به اتفاق برخی از مسئولین از شرکت افشره ساز واقع در شهرک صنعتی فردوس، که تولید کننده ی انواع کنسانتره ی میوه و روغن های خام گیاهی است بازدید نمود. در این بازدید، دکتر واحدی پور ضمن عرض خدا قوت به مسئولین و کارکنان شرکت، توسعه ی ارتباط دانشگاه با صنعت را بسیار مهم دانست و افزود: دانشکده ی فنی جهت همراهی، تعامل و رفع مشکلات فنی و تحقیقاتی این شرکت به ویژه با مشاوره فنی در بخش های نرم افزاری و PLC اعلام آمادگی می کند. همچنین، در این دیدار مهندس حجتی، مدیر عامل شرکت ضمن استقبال از توسعه ی ارتباط شرکت افشره ساز با دانشکده فنی گفت، شرکت افشره ساز برای آموزش عملی به دانشجویان و نیروهای فنی دانشکده و هر گونه همکاری آموزشی دیگر آماده است. در پایان رئیس دانشکده و همراهان از خط تولید و سایر بخش های شرکت بازدید نمودند.