جلسه هماهنگی به منظور برگزاری مسابقات هندبال دانشجویان منطقه ۹ در دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۰۵ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۰ کد : ۶۷۴۳ اخبار دانشکده

به گزارش دانشکده فنی و مهندسی جلسه ی هماهنگی جهت برگزاری مسابقات هندبال دانشجویان منطقه ی 9 در دانشکده ی فنی و مهندسی فردوس در مورخ 5 بهمن 98 برگزار گردید. درابتدا، معاون محترم اداری و مالی دانشکده؛ علی زال حسینی؛ ضمن عرض خوشامد و خیر مقدم به همکاران دانشگاه بیرجند و مدعوین به جلسه، آمادگی خود را برای برگزاری این مسابقات اعلام نمود. این جلسه که با حضور خانم دکتر میر کاظمی ؛ مدیر محترم تربیت بدنی؛ دانشگاه بیرجند برگزار شد، هماهنگی لازم با دستگاه های مرتبط از جمله اداره ورزش و جوانان، شبکه بهداشت و درمان، نیروی انتظامی، سپاه پاسداران و مسئولین هیات هندیال شهرستان انجام شد. مدیر تربیت بدنی دانشگاه بیرجند، ضمن خداقوت به کلیه ی عوامل برگزاری مسابقات و اظهار خرسندی از زیرساخت های موجود جهت ورزش هندیال در شهرستان فردوس،  توصیه های لازم به منظور بهتر برگزاری این مسابقات را یادآور شد و آرزو نمود این مسابقات نقطه ی عطفی در تربیت بدنی دانشگاه بیرجند و بالتبع دانشکده فنی فردوس باشد. شایان ذکر است، این مسابقات با حضور شش تیم از دانشگاه  های، فردوسی مشهد، صنعتی شاهرود، اسفراین، بیرجند، سمنان و صنعتی بیرجند در محل سالن ورزشی فرهنگ دانشگاه پیام نور فردوس در مورخ 9 لغایت 14بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد.در پایان خانم دکتر میر کاظمی و همراهان از امکانات ورزشی و اقامتی فردوس بازدید به عمل آوردند.