برگزاری جلسه هم اندیشی دومین کنفرانس ملی هوانوردی و سیستم های خورشیدی در دانشکده فنی فردوس

۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۸ کد : ۶۹۲۷ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، جلسه هم اندیشی مسئولین برگزاری دومین کنفرانس ملی هوانوردی با حضور مسئولین و اعضای هیات علمی دانشکده در دفتر ریاست دانشکده فنی برگزار شد. در ابتدای این جلسه، دکتر واحدی پور ضمن عرض خیر مقدم و خوشامدگویی به اعضا، آمادگی دانشکده را برای همکاری همه جانبه جهت برگزاری باکیفیت تر همایش اعلام و درخواست کرد برگزاری همایش دوره بعدی در دانشکده فنی فردوس باشد. سپس، اعضای جلسه به بیان نظرات و پیشنهادات خود جهت برگزاری بهتر کنفرانس پرداختند. شایان ذکر است این همایش با همکاری دانشگاه خواجه نصیر در روز های 23 تا 25 بهمن ماه ۹۸ در محل سالن همایش شهید آوینی فردوس با حضور آقای دکتر خاکی صدیق معاون محترم آموزشی وزارت علوم، ریاست دانشگاه خواجه نصیر، ریاست پژوهشگاه هوافضا و مسئولین استانی برگزار خواهد شد.