برگزاری جلسه مشترک مسئولین، اعضای هیئت علمی ، همکاران و دبیران تشکل های دانشجویی دانشکده فنی فردوس

۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۹ کد : ۸۲۹۲ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، جلسه مشترک مسئولین، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده فنی و مهندسی فردوس با دبیران تشکل های دانشجویی به صورت مجازی در مورخ 99/03/12برگزار شد و در مورد مسائل آموزشی و دانشجویی تبادل نظر و اطلاع رسانی شد. دکتر واحدی پور ضمن خدا قوت به اعضای هیات علمی، اساتید و دانشجویان به جهت برگزاری کلاس ها الکترونیکی، از اهتمام آنان در تحقق آموزش مجازی تشکر کرد و برخی مصوبات آموزشی و دانشجویی اخیر دانشگاه بیرجند را برای دانشجویان توضیح داد. سپس معاونین و مدیران گروه ها نیز توضیحاتی در مورد مسائل آموزشی، دروس عملی، نحوه برگزاری امتحانات و دیگر مسائل جاری دانشجویان ارائه دادند. در ادامه جلسه برخی از مشکلات آموزشی و دانشجویی توسط دبیران تشکل ها مطرح و توسط مسئولین دانشکده پاسخ داده شد.

آخرین ویرایش۱۳ خرداد ۱۳۹۹