فرم دریافت بلیت نیم بهای سینما

فرم دریافت بلیت نیم بهای سینما بهمن بیرجند
  • 0
  • باسلام و احترام؛ نکات مهم و قابل توجه: - این سامانه جهت رفاه حال دانشگاهیان دانشگاه بیرجند و جلوگیری از مراجعه حضوری شما عزیزان برای دریافت بلیت نیم بهای سینما طراحی گردیده است. -کلیه کارکنان محترم دانشگاه(اعضای هیأت علمی، کارمندان رسمی ، قراردادی و شرکتی) و دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی می توانند با تکمیل این فرم بلیت نیم بهای سینما دریافت نمایند. - کارکنان محترم دانشگاه برای خود و اعضای اصلی خانواده خود(پدر و مادر و فرزندان)برای هر فیلم یک (1) بلیت نیم بها دریافت نمایند. - دانشجوی محترم دانشگاه نیز برای هر فیلم می تواند یک (1) بلیت نیم بها دریافت نماید. - دانشجویان متأهل نیز برای خود و همسر بزرگوار و فرزندان می توانند بلیت تهیه نمایند. -تاریخ اعتبار هر بلیت فقط تا زمان اکران آن فیلم در سینما خواهد بود. - درواقع بلیت نیم بهای شما "اسکرین شاتی" است که پس از تکمیل و ثبت این فرم با کوشی تلفن همراه خواهید گرفت. -پس از مراجعه به سینما و ارائه اسکرین شات و کارت شناسایی و یا کارت دانشجویی و پرداخت مبلغ 150/000 ریال (مبلغ بلیت نیم بهاء) از فیلم مورد نظر دیدن فرمایید. - تکمیل کلیه اطلاعات این فرم به صورت صحیح و کامل الزامیست. - جهت کسب اطلاعات بیشتر و هر گونه سئوال با شماره 09153661380(سیف الهی) تماس حاصل فرمایید.
  • نام و نام خانوادگی*نام کامل
  • لطفا یک گزینه را انتخاب کنید.*