جشنواره درون دانشگاهی قرار بندگی ویژه ماه مبارک رمضان

جشنواره درون دانشگاهی قرار بندگی ویژه ماه مبارک رمضان

امور دینی و قرآنی معاونت فرهنگی و اجتماعی با همکاری کانون ­های فرهنگی، هنری،اجتماعی و مذهبی دانشگاه بیرجند برگزار می ­کند:

جشنواره فرهنگی- مذهبی« قــرار بنـــدگــی»

ویژه دانشگاهیان (دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه بیرجند)

بخش های جشنواره:

• عکس رمضان                                                                                            موضوعات عکاسی:  سفره های افطار و سحر، رمضان و کرونا، محافل قرآنی،  امام حسن(ع) و کمک های مردمی و خیریه، شب های قدر

علاقمندان به شرکت در این بخش می توانند با گرفتن عکس با موضوعات  فوق به وسیله گوشی تلفن همراه  و  یا دوربین عکاسی ( تصاویر حتما به صورت افقی گرفته شوند) و ارسال به شماره 09153661380 ( آیدی تلگرام: h_sayfollahi@) از طریق تلگرام و یا واتساپ،  در این جشنواره شرکت نمایند.

به 3 عکس برتر  در هر موضوع، هر کدام مبلغ 750/000ریال نقدی (واریز به حساب) اهدا خواهد شد.

• مسابقه کتابخوانی

علاقمندان به شرکت در این بخش می توانند ضمن دریافت منبع مسابقه (با کلیک بر روی دریافت منبع) و همچنین شرکت در آزمون آنلاین (کلیک بر روی آزمون آنلاین) در این مسابقه شرکت نمایند.

مسابقه کتابخوانی مجازی "رمضان با قرآن"
 (بر اساس تفسیر نور)حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی

جهت دریافت منبع مسابقه کلیک کنید.

"  آزمون آنلاین  "

«بخش های ویژه فرزندان همکاران محترم دانشگاه بیرجند»

• مسابقه اذان

علاقمندان به شرکت در این بخش می توانند با ارسال فایل تصویری اذان فرزندان(پسر) 7 الی 15 سال خود  به آیدی h_sayfollahi@  در این بخش از جشنواره شرکت نمایند.

توجه: معرفی موذن قبل از اجرای اذان الزامی است.

به 3 نفر برتر این بخش به ترتیب 50-100-150هزار تومان نقدی(واریز به حساب ) اهدا خواهد شد.

• مسابقات قرآن

جهت شرکت در این بخش ابتدا باید شمامشخصات فرزند خود را شامل: نام و نام خانوادگی، بخش درخواستی، و سن را به شماره 09153661380 پیامک نمایید تا قرعه تلاوت برای شما ارسال شود. سپس تا تاریخ اعلام شده(20 اردیبهشت)  این تلاوت را از طریق تلگرام و یا واتساپ ارسال فرمایید.

-( بخش تحقیق) قرائت یکی از 10 سوره پایانی قرآن کریم

علاقمندان به شرکت در این بخش می توانند با ارسال فایل تصویری قرائت فرزندان(پسر و دختر) 7 الی 15 سال خود  به آیدی h_sayfollahi@  در این بخش از جشنواره شرکت نمایند.

توجه: معرفی قاری قبل از شروع تلاوت الزامی است.

به 3 نفر برتر (پسران) این بخش به ترتیب 50-100-150هزار تومان نقدی (واریز به حساب ) اهدا خواهد شد.

به 3 نفر برتر (دختران) این بخش به ترتیب 50-100-150هزار تومان نقدی(واریز به حساب ) اهدا خواهد شد.

- ( بخش ترتیل) قرائت یکی از سوره های جزء 30 قرآن کریم

توجه: معرفی قاری قبل از شروع تلاوت الزامی است.

به 3 نفر برتر (پسران) این بخش به ترتیب 50-100-150هزار تومان نقدی(واریز به حساب ) اهدا خواهد شد.

-( بخش حفظ)  جزء 30 قرآن کریم

علاقمندان به شرکت در این بخش می توانند با ارسال پیام (شرکت در بخش حفظ به همراه نام و نام خانوادگی و سن شرکت کننده)  به آیدی h_sayfollahi@  ثبت نام نمایند تا  قرعه  تلاوت  برای شما ارسال شود. سپس فایل تصویری تلاوت را به همین ایدی فوق ارسال نمایند.

نکات قابل توجه:

معرفی  کامل قاری قبل از شروع تلاوت(نام و نام خانوادگی)  الزامی است.

- آثار بخش دختران توسط بانوان  و بخش پسران توسط آقایان داوری خواهند شد.

- آثار بدون کیفیت پخش و یا بی کیفیت بررسی نخواهند شد

آخرین مهلت ثبت نام و ارسال آثار : 20 اردیبهشت ماه 1400

آیدی تلگرامی جهت دریافت آثار : h_sayfollahi

(در صورت نداشتن تلگرام ، از طریق واتساپ هم می توانید فایل خود را  ارسال نمایید.)

تلفن تماس جهت پشتیبانی: 09153661380 (سیف الهی)