برگزاری مسابقه مجازی ایده پردازی در حوزه نماز

برگزاری مسابقه مجازی ایده پردازی در حوزه نماز

نماز نه تنها قرب و نزدیکی به خداوند را برای انسان به ارمغان می آورد بلکه تاثیرات آن در زندگی فردی و اجتماعی انسان نیزبی شمار است،آثاری که در بهبود زندگی آدمی نقش بسزایی دارد و بی شک با پرپا داشتن نماز ، با توجه به آثار و فواید بی شمار آن ، جامعه رفته رفته به سوی کمال و سعادت ، پیش می رود. کانون جوانان رضوی با همکاری کانون قرآن پژوهان و کانون عفاف و حجاب در راستای آشنایی بیشتر دانشجویان با آثار و فواید خواندن نماز، اقدام به برگزاری مسابقه مجازی ایده پردازی در حوزه نماز در تاریخ 1400/01/30 نموده است. تعداد 29 نفر از دانشجویان در این مسابقه شرکت نموده و پس از دریافت فایل سوالات، پاسخ های خود را در قالب پیام ارسال نمودند. جمعا مبلغ 220 هزار تومان به 3 نفر از برگزیدگان اعطا گردید. مسئول اجرایی این طرح، حدیث اسلامی فر، مریم یعقوبی و مصطفی الوانی، دبیر کانون های جوانان رضوی، عفاف و حجاب و قرآن پزوهان بوده است.