برگزاری مسابقه پیامکی آشنایی با احادیث راه زندگانی

برگزاری مسابقه پیامکی آشنایی با احادیث راه زندگانی

پیامبران و امامان همواره در طول تاریخ با هدایت تشریعی و ارائۀ طریق، گنجینه‌های عقول بشری را شکوفا کرده‌اند و آنان را به سوی سعادت و کمال رهنمون ساخته‌اند. یکی از اهداف آنان در این مسیر تشکیل مدینۀ فاضله یا جامعۀ آرمانی است که افراد جامعه در آن، فارغ از هرگونه ظلم و بی‌عدالتی، به سوی کمال حقیقی و معرفت الهی پیش روند، امّا امام علاوه بر هدایت تشریعی با هدایت تکوینی و باطنی خود نیز دلهای مستعد را هدایت و ایصال به مطلوب می‌کند و این شأن از شئون امام در پیشبرد مردم به سوی آن حیات طیّبه، نقشی مهم و اساسی را ایفا می‌کند. کانون جوانان رضوی با همکاری کانون عفاف و حجاب و کانون مهدی یاوران، در راستای ایجاد فضای معنوی و تحقق اهداف کانون، اقدام به برگزاری مسابقه پیامکی آشنایی با احادیث راه زندگانی در تاریخ 1400/01/30 نموده است. تعداد 48 نفر از دانشجویان در این مسابقه شرکت نموده و پس از دریافت فایل سوالات، پاسخ های خود را در قالب پیام ارسال نمودند. جمعا مبلغ 150 هزار تومان به 3 نفر از برگزیدگان اعطا گردید. مسئول اجرایی این طرح، حدیث اسلامی فر، مریم یعقوبی و محمد مهدی محمد پور دبیر کانون های جوانان رضوی، عفاف و حجاب و مهدی یاوران بوده است.