برگزاری مسابقه کتابخوانی مجازی کتاب امام رضا(ع) و کرامت انسانی؛ اثر محمد حکیمی

برگزاری مسابقه کتابخوانی مجازی کتاب امام رضا(ع) و کرامت انسانی؛ اثر محمد حکیمی

در سراسر زندگی پیامبر(ص)و امامان (ع) ارزش و کرامت انسانی مورد توجه است و بدون کمترین امتیازی برای طبقات و افراد ،جایگاه و منزلت انسانها دیده میشود،بدون بها دادن به تمایز های معمول،چون رنگ یا نژاد یا جایگاه اجتماعی و به ویژه کمترین نگاهی به موقعیت اقتصادی و ثروت افراد نشده است و همه در جایگاهی همسان با دیگران قرار می گیرند.در این کتاب به موضوعاتی از قبیل ؛خداباوری و کرامت انسانی ،حقوق برادری وکرامت انسانی ،کرامت انسانی در گفتارهای علمی،کرامت انسانی و اخلاق گروهی ،دولتمردان پاسدارکرامت انسانی وپرداخته شده است. کانون جوانان رضوی با همکاری کانون عفاف و حجاب و کانون مهدی یاوران در راستای آشنایی بیشتر دانشجویان با خداباوری و کرامت انسانی، اقدام به برگزاری مسابقه کتابخوانی مجازی کتاب امام رضا(ع) و کرامت انسانی؛ اثر محمد حکیمی، در تاریخ 1400/01/30 نموده است. تعداد 46 نفر از دانشجویان در این مسابقه شرکت نموده و پس از دریافت فایل سوالات، پاسخ های خود را در قالب پیام ارسال نمودند. جمعا مبلغ 150 هزار تومان به 3 نفر از برگزیدگان اعطا گردید. مسئول اجرایی این طرح، حدیث اسلامی فر، مریم یعقوبی و محمد مهدی محمدپور دبیر کانون های جوانان رضوی، عفاف و حجاب و مهدی یاوران بوده است.