برگزاری مسابقه مجازی کتابخوانی کتاب صعود چهل ساله

برگزاری مسابقه مجازی کتابخوانی کتاب صعود چهل ساله

میزان دستیابی جمهوری اسلامی ایران بــه آرمان هایی از قبیـل عدالت، اســتقال، معنویــت، آزادی، کرامت زن، مردم سالاری دینی، گسـترش رفــاه عمومی و... را بــا اسـتفاده از نزدیکترین و متناسبترین شــاخصه های بین المللــی بــه آرمانهای انقــلاب اسلامی مورد بررسی قرار گرفته است. نکته منحصر به فرد درباره کتاب مذکور این است که ارجاعات آن بــه معتبرتریــن منابــع بین المللــی نظیــر داده هــای اطلاعاتی سازمان ملل، بانک جهانی، ســازمان جهانــی غــذا و کشــاورزی، ســازمان جهانی سـلامت، دفتر برنامه توســعه ملل متحد و دیگر مراجع آماری جهانی مســتند شــده اســت. کانون جوانان رضوی با همکاری کانون حماسه و دفاع مقدس در راستای آشنایی بیشتر دانشجویان با دستاورد های انقلاب، اقدام به برگزاری مسابقه مجازی کتابخوانی با موضوع کتاب صعود چهل ساله در تاریخ 1400/01/30 نموده است. تعداد 52نفر از دانشجویان در این مسابقه شرکت نموده و پس از دریافت فایل سوالات، پاسخ های خود را در قالب پبام ارسال نمودند. جمعا مبلغ 150 هزار تومان به 3 نفر از برگزیدگان اعطا گردید. مسئول اجرایی این طرح، حدیث اسلامی فر و رضا زارعی دبیر کانون های جوانان رضوی و حماسه و دفاع مقدس بوده است.