برگزاری مسابقه کتابخوانی مجازی کتاب یک پنجره خورشید؛ اثر محمد هادی زاهدی

برگزاری مسابقه کتابخوانی مجازی کتاب یک پنجره خورشید؛ اثر محمد هادی زاهدی

کتاب «یک پنجره خورشید؛ سیره و شمایل پیامبر اکرم(ص) از زبان امام رضا(ع)» توسط محمد هادی زاهدی گردآوری شده و ادارۀ تولیدات فرهنگی آستان قدس رضوی آن را به چاپ رسانده و منتشر کرده است.

کانون جوانان رضوی با همکاری کانون عفاف و حجاب و مهدی یاوران در راستای آشنایی بیشتر دانشجویان با سیره و شمایل پیامبر اکرم(ص)، اقدام به برگزاری مسابقه کتابخوانی مجازی کتاب یک پنجره خورشید؛ اثر محمد هادی زاهدی، در تاریخ 1400/01/30 نموده است. تعداد 56 نفر از دانشجویان در این مسابقه شرکت نموده و پس از دریافت فایل سوالات، پاسخ های خود را در قالب پیام ارسال نمودند. جمعا مبلغ 150 هزار تومان به 3 نفر از برگزیدگان اعطا گردید. مسئول اجرایی این طرح، حدیث اسلامی فر، مریم یعقوبی و محمد مهدی محمد پور دبیر کانون های جوانان رضوی، عفاف و حجاب و کانون مهدی یاوران بوده است.