برگزاری مسابقه پیامکی آشنایی با لهجه ها و گویش های زبان فارسی

برگزاری مسابقه پیامکی آشنایی با لهجه ها و گویش های زبان فارسی

زبان از نظر ‏گویش شناسی تعریف دیگری دارد. در یک محدوده ی سیاسی آن چیزی که ما به آن زبان می ‌گوییم باید دو ویژگی داشته ‏باشد. نخست این که زبان رسمی یک مملکت باشد، یعنی قدرت سیاسی داشته باشد. مانند زبان فارسی در ایران، و دوم این که ‏نسبت به زبان ها و گویش های اطراف خود، زبان مادری دیگری داشته باشد. کانون بازی های فاخر با همکاری کانون مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی در راستای آشنایی بیشتر دانشجویا با لهجه های شیرین زبان فارسی، اقدام به برگزاری مسابقه پیامکی آشنایی با لهجه ها و گویش های زبان فارسی در تاریخ 1400/01/25 نموده است. تعداد 47 نفر از دانشجویان در این مسابقه شرکت نموده و پس از دریافت فایل سوالات، پاسخ های خود را در قالب پیام ارسال نمودند. جمعا مبلغ 220 هزار تومان به 3 نفر از برگزیدگان اعطا گردید. مسئول اجرایی این طرح، زهرا ابراهیمی و مریم هادی دبیر کانون های بازی های فاخر و مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی بوده است.