برگزاری مسابقه پیامکی اطلاعات عمومی

برگزاری مسابقه پیامکی اطلاعات عمومی

در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که هر فرد به‌راحتی می‌توانید به ساده‌ترین و پیچیده‌ترین اطلاعات در سراسر جهان دسترسی پیدا کند و هیچ عذری برای کم بودن اطلاعات عمومی و دانش افراد وجود ندارد. مغز ما روزانه نیاز دارد تا فعالیت‌های گسترده‌ای را تحلیل و پردازش کند و فقط در این صورت می‌توان ذهن و حافظه‌ای قوی داشت. اگر از مغزمان کار نکشیم رفته رفته شاهد تنبلی آن خواهیم بود در نتیجه چه خوب است که از این توانایی باارزش استفاده کنیم و با این قدرت یادگیری بالا، بتوانیم در زمینه موضوعات موردعلاقه و متنوع اطلاعات کسب کنیم. کانون بازی های فاخر با همکاری کانون مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی در راستای افزایش اطلاعات عمومی دانشجویان، اقدام به برگزاری مسابقه پیامکی اطلاعات عمومی در تاریخ 1400/01/25 نموده است. تعداد 58 نفر از دانشجویان در این مسابقه شرکت نموده و پس از دریافت فایل سوالات، پاسخ های خود را در قالب پیام ارسال نمودند. جمعا میلغ 220 هزار تومان به 3 نفر از برگزیدگان اعطا گردید. مسئول اجرایی این طرح، زهرا ابراهیمی و مریم هادی، دبیر کانون های بازی فاخر و مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی بوده است.