برگزاری مسابقه اینترنتی آشنایی با انواع سم های آفتی

۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۹ کد : ۱۳۳۶۹ کانون محیط زیست اخبار کانونهای فرهنگی و هنری
برگزاری مسابقه اینترنتی آشنایی با انواع سم های آفتی

آفت‌کش‌ها موادی به صورت مایع، جامد یا گاز هستند که به منظور نابودی آفت‌ها به کار می‌روند. بعضی از این آفتها که مورد علاقه انسان‌ها نیستند، حشرات، علفهای هرز و میکروب‌هایی هستند که گیاهان را از بین می‌برند. بسیاری از آفت کش‌ها، سمی هستند و علاوه بر اینکه آفت‌ها را از بین می‌برند به انسان‌ها نیز صدمه می‌زنند. کانون محیط زیست در راستای آشنایی بیشتر دانشجویان با انواع سم های آفتی و کاربرد آن، اقدام به برگزاری مسابقه اینترنتی آشنایی با انواع سم های آفتی در تاریخ 1400/01/24 نموده است. تعداد 46 نفر از دانشجویان در این مسابقه شرکت نموده و پس از دریافت فایل سوالات، پاسخ های خود را در قالب پیام ارسال نمودند. جمعا مبلغ 220 هزار تومان به 3 نفر از برگزیدگان اعطا گردید. مسئول اجرایی این طرح، معصومه سیامک، نائب دبیر کانون محیط زیست بوده است.