برگزاری مسابقه عکاسی شهر پاک

برگزاری مسابقه عکاسی شهر پاک

هوا و آلودگی آن نقش بسزایی در زندگی جانداران دارد و بدون وجود هوای پاکیزه زندگی انسان‌ها با خطری جدی روبه‌روست. اینها جملاتی هستند که زیاد شنیده‌ایم و می‌دانیم که گاهی آنقدر آلودگی هوا زیاد می‌شود که حتی نفس کشیدن هم سخت است. متاسفانه یکی از مهم‌ترین دلایل آلودگی هوا بی‌ملاحظه‌گی برخی از سرمایه‌گذاران بزرگ است که به جای توجه به وضعیت کره زمین، فقط به پول و بیشتر شدن سرمایه شخصیشان فکر می‌کنند. کانون محیط زیست دانشگاه بیرجند در راستای فرهنگ سازی پاکسازی محیط، اقدام به برگزاری مسابقه عکاسی شهر پاک در تاریخ1400/01/25 نموده است. تعداد 53 نفر از دانشجویان در این مسابقه شرکت نموده و آثار خود را در قالب تصویر ارسال نمودند. جمعا مبلغ 220 هزار تومان به 3 نفر از برگزیدگان اعطا گردید. مسئول اجرایی این طرح، معصومه سیامک نائب دبیر کانون محیط زیست بوده است.