برگزاری مسابقه مجازی عکاسی با عنوان زشت و زیبای دانشگاه من

برگزاری مسابقه مجازی عکاسی با عنوان زشت و زیبای دانشگاه من

خاطره هر چه که باشد; تلخ یا شیرین، گرچه پنجره ای است روبه گذشته اما رابطه ای تنگاتنگ با امروز و آینده ما دارد لحظه لحظه زندگی امروز ما خاطره ای است از فردا و این ما هستیم که با خاطرات فردا در امروزمان، فردایمان را، شخصیت علمی و معنوی مان و زندگی آینده مان را می سازیم .

کانون هنر های تجسمی با همکاری کانون عکس و خاطره،کانون هنر های زیبا و کانون گرافیک در راستای ثبت خاطرات ناب دانشجویی، اقدام به برگزاری مسابقه عکاسی زشت و زیبای دانشگاه من، در تاریخ 1400/01/31 نموده است. تعداد 45 نفر از دانشجویان در این مسابقه شرکت نموده و آثار خود را در قالب  تصویر ارسال نمودند. در انتها جمعا مبلغ 150 هزار تومان به 3 نفر از برگزیدگان اعطا گردید. مسئول این  اجرایی این طرح محمد عبداله زاده دبیر کانون هنر های تجسمی بوده است.