برگزاری محفل مجازی انس با قرآن کریم

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۸ کد : ۱۳۳۸۳ کانون قرآن پژوهان اخبار کانونهای فرهنگی و هنری
برگزاری محفل مجازی انس با قرآن کریم

بی گمان تلاوت به معنای خواندن و تدبر در معنای آن در خصوص کتاب های آسمانی از جمله قرآن، می بایست به عنوان امری روزانه انجام شود؛ زیرا خواندن و تدبر در آیات قرآن افزون بر ایجاد شناخت نسبت به هستی، فرمان هایی را نیز به خواننده منتقل می کند که بر پایه آن می تواند به سعادت دنیا و آخرت دست یابد و زندگی خویش را به درستی مدیریت نماید. به ویژه آن که قرآن از سوی خداوندی فرو فرستاده شده است که آفریدگار و پروردگار هستی و انسان است و خیر و صلاح وی را بیشتر می داند و می خواهد. کانون قرآن پژوهان دانشگاه بیرجند به مناسبت میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) اقدام به برگزاری محفل مجازی انس با قرآن کریم در تاریخ 1400/02/07 نموده است. این محفل با برنامه هایی همچون؛ قرائت قرآن توسط قاریان برتر استانی، حفظ خوانی قران کریم، تفسیر قرآن کریم توسط دکتر زنگویی، مولودی خوانی به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی(ع) و مسابقه قرآنی بوده است. تعداد 56 نفر از دانشجویان در این محفل شرکت نموده و جمعا مبلغ 150 هزار تومان هزینه ی برگزاری این محفل پرداخت گردیده است. مسئول اجرایی این طرح، مصطفی الوانی دبیر کانون قرآن پژوهان بوده است.