برگزاری وبینار ملی تاثیرات کرونا بر محیط زیست

۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۸ کد : ۱۳۳۸۷ کانون محیط زیست اخبار کانونهای فرهنگی و هنری
برگزاری وبینار ملی تاثیرات کرونا بر محیط زیست

با شیوع کرونا؛ شیوه زندگی ساکنان شهرها دستخوش تغییراتی شد. این تغییرات آثار مثبت و منفی زیادی بر محیط زیست داشت. با شیوع بیماری؛ رفت وآمد در سطح شهرها کاهش یافت و اکثر افراد خانه نشین شدند. باکاهش رفت وآمدها؛ انتشارگازهای گلخانهای به میزان چشمگیری کاهش یافت که تاثیر بسزایی در پاکیزگی هوا و محیط زیست داشت. کانون محیط زیست دانشگاه بیرجند با همکاری اداره کل محیط زیست خراسان جنوبی و  کانون های محیط زیست دانشگاه های تهران، یزد، گیلان، خرم آباد و اراک اقدام به برگزاری وبینار ملی تاثیرات کرونا بر محیط زیست در تاریخ1400/02/02 با سخنرانی جناب آقای محمد الموتی؛ دبیر شبکه سازمان های غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی کشور و جناب آقای بابک مغازه ای؛ عضو شورای نظارت و داوری شبکه سازمان های غیر دولتی محیط زیست و منابع طبیعی کشور نموده است. تعداد 96 نفر از دانشجویان در این وبینار شرکت نموده و جمعا مبلغ 500 هزار تومان هزینه ی حق الزحمه سخنرانان پرداخت گردید. مسئول اجرایی این طرح، معصومه سیامک نائب دبیر کانون محیط زیست بوده است.