برگزاری وبینار ملی من و دنیای درونم

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۰ کد : ۱۳۳۸۸ کانون مهارت زندگی و آسیب های اجتماعی
برگزاری وبینار ملی من و دنیای درونم

بیشتر وقت ها شروع یک ارتباط با رد و بدل شدن یک کلمه یا حرف است. اما بعد با پیامی برای دوستی یا درخواستی عاشقانه تبدیل به داستان عشق می شود. کلمات قدرت جادویی دارند و داستان با آن ها آغاز میشود. وقتی حرفی که دردلمان است می گوییم احساس سبکی میکنیم این درست به باز کردن در قفس می ماند. کانون مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی در راستای آشنایی بیشتر دانشجویان برای یک ارتباط خوب و موثر اقدام به برگزاری وبینار ملی تحت عنوان وبینار من و دنیای درونم در تاریخ1400/02/07ساعت ۲۱ نموده است.

مدرس این وبینار سرکار خانم دکتر لیلا موثق  (دکتری روانشناسی بالینی، متخصص روابط بین فردی و اختلالات رفتاری) بوده و تعداد ۱۴۶ نفر از دانشجویان در این وبینار شرکت نمودند. جمعا مبلغ ۲۰۰ هزار تومان هزینه حق التدریس مدرس پرداخت گردید. مسئول اجرایی این طرح، مریم هادی، دبیر کانون مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی بوده است.