برگزاری کارگاه آموزش تصویر سازی

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۷ کد : ۱۳۳۹۲ کانون هنرهای تجسمی اخبار کانونهای فرهنگی و هنری
برگزاری کارگاه آموزش تصویر سازی

تصویرگر و گرافیت علی الاصول، معمولاً و عموماً وقتی در موضوع تصویرگر و گرافیت قرار دارند موضوع کار خود را خود کشف و انتخاب نمی کنند بلکه روش های خوب ارائه موضوع را می یابند و به کار می برند. بنابراین تصویرگر و گرافیت تابع احساسات و عواطف و اندیشه های هنری خود نیست بلکه فقط بخش کوچکی از عاطفه و احساس خود را به جنبه های هنری اثر وا می سپارند و الباقی قدرت خود را صرف تعقل منطقی و تطبیق دادن اندیشمندانه و آگاهانه ی شکل با مضمون تحت شرایطی خاص می کنند. کانون هنر های تجسمی با همکاری کانون گرافیک و کانون هنر های زیبا در راستای آموزش و توانمند سازی دانشجویان علاقه مند، اقدام به برگزاری کارگاه آموزش تصویر سازی به مدت 10 جلسه در تاریخ 1400/02/08 نموده است. تعداد 23 نفر از دانشجویان در این کارگاه شرکت نموده و جمعا مبلغ 400 هزار تومان هزینه ی حق التدریس مدرس (سرکار خانم زهرا ابراهیمی) پرداخت گردید. مسئول اجرایی این طرح، محمد عبداله زاده دبیر کانون هنر های تجسمی بوده است.

آخرین ویرایش۲۴ خرداد ۱۴۰۰