برگزاری کارگاه آموزش طراحی لباس

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۹ کد : ۱۳۳۹۳ کانون هنرهای تجسمی اخبار کانونهای فرهنگی و هنری
برگزاری کارگاه آموزش طراحی لباس

طراحی مد لباس شکلی از هنر است که به ساخت لباس و اکسسوری های (لوازم جانبی) دیگر اختصاص دارد. داشتن ایده و ایجاد خلاقیت، یکی از مهم ترین ابزار بخش هنری است که سبب طراحی یک لباس جدید می شود. در دنیای مد، طرح های جدید، قبل از برش و دوختن به شکل طرح های دستی (طرح های اولیه) ارائه می شوند. ابتدا یک الگو از شکل کلی مدل را به عنوان پایه طرح بکشید، بسیاری از طراحان مد، صدها الگو را تمرین می کنند تا بتوانند موقعیت مورد نظرشان را خلق کنند. کانون هنر های تجسمی با همکاری کانون هنر های زیبا و گرافیک در راستای یادگیری دانشجویان علاقه مند اقدام به برگزاری کارگاه آموزش طراحی لباس از تاریخ 1400/02/08 به مدت 10 جلسه با تدریس سرکار خانم زهرا ابراهیمی نموده است. تعداد 35 نفر از دانشجویان در این کارگاه شرکت نموده و جمعا مبلغ 400 هزار تومان هزینه ی حق التدریس مدرس پرداخت گردید. مسئول اجرایی این طرح، محمد عبداله زاده دبیر کانون هنر های تجسمی بوده است.