برگزاری کارگاه آموزشی نقاشی با مداد رنگی

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۲ کد : ۱۳۳۹۵ کانون هنرهای تجسمی اخبار کانونهای فرهنگی و هنری
برگزاری کارگاه آموزشی نقاشی با مداد رنگی

مداد رنگی یک ابزار هیجان انگیز است. اگر چه گاهی اوقات به عنوان یک ابزار حرفه ای نادیده گرفته می شود، اما توانایی تولید آثاری را دارد که شبیه نقاشی هستند. آن ها به هنرمند اجازه می دهند تا کنترل فوق العاده ای بر روی برنامه داشته باشد و منجر به تصویرسازی بسیار دقیق و پیشرفته می ‌شود. کانون هنر های تجسمی با همکاری کانون هنر های زیبا و کانون گرافیک اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی نقاشی با مداد رنگی با تدریس سرکار خانم زهرا ابراهیمی از تاریخ 1400/02/08 به مدت 10 جلسه نموده است. تعداد 33 نفر از دانشجویان در این کارگاه شرکت نموده و جمعا مبلغ 400 هزار تومان هزینه ی حق التدریس مدرسش پرداخت گردید. مسئول اجرایی این طرح، محمد عبداله زاده دبسیر کانون هنر های تجسمی بوده است.

آخرین ویرایش۲۴ خرداد ۱۴۰۰