برگزاری کارگاه آموزش مجازی نقاشی روی سفال

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۵ کد : ۱۳۳۹۶ کانون هنرهای تجسمی اخبار کانونهای فرهنگی و هنری
برگزاری کارگاه آموزش مجازی نقاشی روی سفال

در چند سال اخیر و با شدت یافتن تحریم‌های یک جانبه و غیرانسانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران واژه‌ی جدید «اقتصاد مقاومتی» به ادبیات اقتصادی کشور اضافه گردید.این واژه اولین بار در دیدار کارآفرینان با مقام معظم رهبری مطرح شد و در همین دیدار، رهبر انقلاب «اقتصاد مقاومتی» را معنا و مفهومی از کارآفرینی معرفی و برای نیاز اساسی کشور به کارآفرینی نیز دو دلیل «فشار اقتصادی دشمنان» و «آمادگی کشور برای جهش» را معرفی کردند.در همین راستا کانون هنرهای تجسمی دانشگاه بیرجند در سال تحصیلی 1400-1399 اقدام به برگزاری سلسله کارگاه های آموزشی صنایع دستی نموده تا گامی هرچند کوچک در راستای تبیین اقتصاد مقاومتی و جهش تولید ملی و در راستای ایجاد زمینه کارآفرینی که امری بسیار مهم در دوره فعلی محسوب می شود بردارد.از جمله کارگاه های برگزار شده توسط کانون هنرهای تجسمی در سال جاری می توان به کارگاه نقاشی روی سفال اشاره کرد. در این کارگاه که در تاریخ 26 اردیبهشت ماه الی 2 خرداد ماه برگزار شد 8 نفر از دانشجویان دانشگاه بیرجند به صورت مجازی شرکت نموده و در قالب10 جلسه ویدئویی جمعا به مدت 20 ساعت تمامی آموزش های مورد نیاز نقاشی سفال را زیر نظر مدرس کارگاه سرکار خانم زهرا ابراهیمی دانشجوی دانشگاه بیرجندگزارندند. روش آموزش در این کارگاه از طریق ارسال فایل ویدئویی در گروه  تلگرامی کارگاه بوده که کارآموزان بعد ازتماشای ویدئو اقدام به انجام تکالیف ها، ارسال آنها و رفع مشکلات در این گروه می نمودند.لازم به ذکر است عنوان کنیم باتوجه به همکاری روزافزون معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند در جهت کم کردن هزینه های اجرایی، این رویداد تنها با دریافت مبلغ 15 هزار تومان از هر دانشجو تحقق یافت که این هزینه نیز در جهت فیلم برداری کارگاه و تهیه پکیج های کارگاه در راستای بکارگیری و استفاده مکرر در سال های آینده صرف گردید. مسئول اجرایی این کارگاه نیزجناب آقای محمد عبداله زاده ،دبیر کانون هنرهای تجسمی و دبیر شورای هماهنگی کانون های فرهنگی،هنری،اجتماعی و مذهبی دانشگاه بیرجند بود.